tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post8796046573808439453..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: SuculentEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-13893309415884403502012-06-11T10:59:40.153+02:002012-06-11T10:59:40.153+02:00Gràcies, ara hi vaig.
eduardGràcies, ara hi vaig.<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-36279152002534479702012-06-11T10:57:19.949+02:002012-06-11T10:57:19.949+02:00Ja t'he fet cas.... Publicat està...:)Ja t'he fet cas.... Publicat està...:)Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-30141177160583166992012-06-09T19:21:00.750+02:002012-06-09T19:21:00.750+02:00En primer lloc, Ricard, bona digestió.
I, desgran...En primer lloc, Ricard, bona digestió.<br /><br />I, desgranant el teu comentari:<br /><br />(i) Per zona, tracte i, sobretot, cuina, jo si que el considero un lloc de referència;<br /><br />(ii) Sens dubte, el disseny cuidadament descuidat del Sucluent juga un paper important, però crec que absolutament secundari posat en context amb la seva cuina;<br /><br />(iii) Tens tota la raó sobre els "serveis moderns". Com un cambrer assignat a cada taula no hi ha res millor. I respecte els macarrons, donat que són els de l'avia d'un dels propietaris trobo lícit el proselitisme;<br /><br />(iv) Jo segur que hi tornaré. El pròxim cop un diumenge. Ja us explicaré que tal els seus arrossos flamencs;<br /><br />(v) Entenc el que apuntes sobre l'ús del català, però a mi, si m'entenen, la digestió ja no se'm talla, cosa que no obsta que prefereixo que també el parlin; i<br /><br />(vi) Desconec lo de l'agència, però tenint en compte que al darrera hi ha en Carles Abellán, segur que és una de ben grossa. Tot i que no ens enganyem, no hi ha restaurant a Barcelona que, dins de les seves possibilitats, no hi recorri.<br /><br />Salutacions,<br /><br />PS: publica'l! -dit amb tot l'afecte-.Eduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-45686666737958724512012-06-09T17:53:49.640+02:002012-06-09T17:53:49.640+02:00Buenoooo.... :). Ja he anat... just ara fent la di...Buenoooo.... :). Ja he anat... just ara fent la digestió..<br /><br />Dir que cuina bona, RQP bona i bona tria de vins.....<br /><br />Però d'aquí a descriure'l com lloc de referència, tampoc és el cas, al meu criteri.<br /><br />Molt "producte de disseny"... crec que inspirat a partir del detall conceptual de les pinces de de lliurar els tovallons... :).<br /><br />Molt guai la historieta dels macarrons de la iaia Leonor... (com que els cambrers són 'modelnos', crec que no tenen taules assignades i tots van a totes). Tendra la història de la recepta de la iaia Leonor, però a la segona que me la explicaven, em venien ganes de dir (posant-me al seu nivell sensible)... "Aissss.. els bons van a cel i us quedeu vosaltres"... :))... Però per no incomodar a qui m'acompanyava, m'he reprimit...<br /><br />En fi... que reitero he menjat be, he pagat correcte, he pogut gaudir de bon vi... i si el tingués al costat de casa, igual tornava un dia. Però això de creuar la Gran Via, aparcar al carrer Hospital i més coses que no diré... No sé... em fa una mica de mandra...:).<br /><br />Per cert... dels 4 o 5 cambrers que m'han atès (i tots semblaven penisulars), només un m'ha contesat algunes paraules en català... Amb la resta hem mantingut una agradable i empàtica conversa bilingue... Que vols que et digui... I entenent que publicant això aquí en el teu blog, no és un tema especialment "sensible"... Però jo quan vaig de client, prefereixo que m'atenguin en la meva llengua...<br /><br />Un darrer detall... No sabràs quina agència de premsa els porta..?. Es que aquests anònims que hi han anat 3 vegades... em donen a pensar... :))<br /><br />Salut Eduard... <br /><br />PS... ja em pensaré si els publico o no al meu blog, doncs estic una mica cansat de les polèmiques que genero quan no s'adora als genis de la restauració..Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-33320590667266881692012-06-02T08:55:37.086+02:002012-06-02T08:55:37.086+02:00Està vist, Mònica, que el dimarts hi erem tots.
B...Està vist, Mònica, que el dimarts hi erem tots.<br /><br />Bacallà, mandonguilles i ara també mongetes. Ja tinc el menú fet.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-5906579831767979642012-06-01T20:38:41.212+02:002012-06-01T20:38:41.212+02:00Nosaltres i vam anar dimarts i ens va encantar!! E...Nosaltres i vam anar dimarts i ens va encantar!! Estic d'acord en què el bacallà era exquisit, les mandonguilles i les mongetes amb cansalada i ou a baixa temperatura...sense paraules!!! Repetirem sense cap dubte!!<br />MònicaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-83558363880784043262012-06-01T19:09:17.881+02:002012-06-01T19:09:17.881+02:00Està clar que el Suculent t'ha agradat, apreci...Està clar que el Suculent t'ha agradat, apreciat Anònim, doncs tres visites en la seva primera setmana de vida no tenen altra lectura.<br /><br />Segur que en sentirem molt a parlar.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-21026384170603621212012-06-01T18:36:52.089+02:002012-06-01T18:36:52.089+02:003 vegades 3 10's
Escolteu bé el nom suculent p...3 vegades 3 10's<br />Escolteu bé el nom suculent pq no pararem<br />Sense dubteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-69144651916829675732012-06-01T11:08:26.605+02:002012-06-01T11:08:26.605+02:00Pues debimos coincidir, Bernie, pues yo también fu...Pues debimos coincidir, Bernie, pues yo también fui el martes.<br /><br />Para el próximo día: el bacalao de Josep y tus albóndigas -y puede que también el gin tonic en Negroni (uno de mis cócteles preferidos).<br /><br />Un saludo,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-25022128172500250832012-06-01T11:05:42.137+02:002012-06-01T11:05:42.137+02:00Bon dia, apreciat Anónimo,
Coincideixo parcialmen...Bon dia, apreciat Anónimo,<br /><br />Coincideixo parcialment amb tu en que al restaurant Suculent tenen coses a pulir (postres, algun entrant...) -quin restaurant no en te?- però en absolut crec que siguin moltíssimes. <br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-31988405429554640722012-06-01T10:34:44.729+02:002012-06-01T10:34:44.729+02:00Lo conoci el pasado martes. A reventar..
Buen trt...Lo conoci el pasado martes. A reventar..<br /><br />Buen trtato y buena materia prima.<br /><br />Te dejaste de probar unas excelsas albóndigas de butifarra y sepia acompañadas de un puré de tupinambo y shitakes mini salteados.<br /><br />Terminé mi paseo por el Raval, tomandome un GT en una de mis coctelerias preferidas : Negroni.Bernienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-14007552463328164672012-06-01T00:05:13.352+02:002012-06-01T00:05:13.352+02:00apreciat Eduard, el concepte és bo, vaig estar men...apreciat Eduard, el concepte és bo, vaig estar menjat el disabte, peró encara falta pulir moltísimes coses,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-82416008057771686012012-05-31T23:47:01.056+02:002012-05-31T23:47:01.056+02:00Moltes gràcies, Josep, per les teves més que gener...Moltes gràcies, Josep, per les teves més que generoses paraules.<br /><br />I com que de ben segur que repetiré, el bacallà que tant et va agradar no el deixaré escapar -quin rodolí més fàcil m'ha sortit-.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-43572988825898159012012-05-31T23:08:58.927+02:002012-05-31T23:08:58.927+02:00El vaig descobrir el dissabte passat.
Totalment d&...El vaig descobrir el dissabte passat.<br />Totalment d'acord amb els teus comentaris.<br />Vaig probar "l'escrita" -raya- . Excepcional!!.. i del bacallà al pil pil,un altre 10....<br />S'agraeix que obrin restaurants amb aquesta magnífica relació qualitat-preu.<br />Tornaré a repetir .<br /><br />Gràcies pel teu bloc. Ens ajuda moltíssim als que no som experts, però que ens agrada menjar bé.<br /><br />JosepAnonymousnoreply@blogger.com