tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post6837009076628347894..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: BCNOW!Eduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-20945018014300786572011-02-13T19:26:29.291+01:002011-02-13T19:26:29.291+01:00Hola Xavi,
Com bé apuntes, no crec que la BCNOW! ...Hola Xavi,<br /><br />Com bé apuntes, no crec que la BCNOW! sigui un gran aconteixement per els que ja ens deixem seduir habitualment per la gastronomia, però sí, en canvi, crec que compleix una notable funció d'apropar-la a un públic, per norma, allunyada d'ella.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-34715039981099761852011-02-13T19:03:56.688+01:002011-02-13T19:03:56.688+01:00Això Eduard, sento discrepar amb tu, és un timo. L...Això Eduard, sento discrepar amb tu, és un timo. L'any passat m,ho vaig estar mirant i, per exemple, vaig trucar al Hisop. Després de dir-me que tenien ple no van tenir cap problema a confessar que era el mateix menú que ofereixen la resta de l'any entre setmana...o sigui que d'ocasió res de res. De fet repassant la resta de propostes conegudes i summant preus de plats era gairebé el mateix que si anessis de carta...Ara no deixa de ser una oportunitat per qui no visita aquests restaurants habitualment.xavihttp://eslacarab.blogspot.comnoreply@blogger.com