tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post3176799544057401906..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: KimoEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-30725042026605993122012-10-20T17:49:08.569+02:002012-10-20T17:49:08.569+02:00Apreciat Anònim,
Començant pel final del teu come...Apreciat Anònim,<br /><br />Començant pel final del teu cometari:<br /><br />Si el Kimo està ple (ja no tant com abans) es deu a que l'oferta gastronòmica de Lleida, per molt que em dolgui com a lleidatà que sóc, és ben pobre.<br /><br />Dir-te també que la meva valoració del Kimo no neix d'una sola visita, doncs més mitja dotzena d'ocasions hi he menjat, sent, en totes elles, el més destacat la seva carta de vins.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-48333197080154929892012-10-20T17:11:38.470+02:002012-10-20T17:11:38.470+02:00estimat eduard
jo crec sincerament que estas ben...estimat eduard <br /> jo crec sincerament que estas ben equivocat, nosaltres i anem molt sobint i es al contrari ens atenen perfectament sempre atents a donar la carta de postres i a servir els cafes i els digestius, sera que aquell dia potse els vas enganxar en mal moments. son molt atents i simpatics cosa que en podem dir poc del zeke ... es un lloc dels millors de lleida ja que sempre que hi vas la porta es plena per alguna cosa sera...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-2217142174216781312010-10-05T11:38:54.666+02:002010-10-05T11:38:54.666+02:00Estimat Anònim,
Segurament estàs en lo cert, i al...Estimat Anònim,<br /><br />Segurament estàs en lo cert, i al Kimo fan amb les postres alguna cosa semblant a lo que molts locals de "tapeo" porten a l'extrem amb els cafès (no servir-los), però es una autèntica llàstima que desatenguin una cosa que per a molts, entre els que m'incloc, és fonamental per a gaudir completament d'un àpat.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-56600109416343731172010-10-05T11:23:13.116+02:002010-10-05T11:23:13.116+02:00100% d’acord, com de costum. Potser es que, donada...100% d’acord, com de costum. Potser es que, donada la cua que sempre tenen a la porta, es poc interessant per ells, econòmicament parlant, que la gent faci postres? I es millor que deixin la taula lliure el mes aviat possible per ser ocupada de nou??<br /><br />Crec que es un local on tot esta pensat al detall...<br />i la qualitat dels postres es una decisió meditada i valorada.Anonymousnoreply@blogger.com