tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post1916989236696340999..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: BetlemEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-3343801911414718062012-08-16T00:33:43.606+02:002012-08-16T00:33:43.606+02:00Bona nit, David,
Sens dubte, la relació qualitat-...Bona nit, David,<br /><br />Sens dubte, la relació qualitat-preu del restaurant Betlem, així com el seu interiorisme són dos del seus millors arguments per fer que la primera visita no es quedi en anècdota.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-56886492254171589882012-08-15T18:45:03.240+02:002012-08-15T18:45:03.240+02:00Bona pinta i sobre tot aspecte exterior. M'enc...Bona pinta i sobre tot aspecte exterior. M'encanten aquestes fustes de la façana. Gran detall. I un preu molt interessant, ideal per mi. ;)David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-58969250541925989012012-08-12T20:10:26.779+02:002012-08-12T20:10:26.779+02:00El món és molt petit, Ricard, i el gastronòmic bar...El món és molt petit, Ricard, i el gastronòmic barcelonés encara més.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-87034879322175952742012-08-12T19:43:46.662+02:002012-08-12T19:43:46.662+02:00Coincidim també en els trets generals del lloc. Ta...Coincidim també en els trets generals del lloc. També penso tornar ja que em va agradar.<br /><br />El que és ben curiós es que a més de coincidir nosaltres, aquell mateix dia i moment en una altre taula hi havia el Victor del blog Gastrofilia que és la segona vegada que coincidim i mai ens reconeixem...:(.<br /><br />Ell suposo que no ho publicarà, ja que és client d'allà i ja el va publicar fa temps.<br /><br />Salutacions,Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com