tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post1772232070672727938..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: Caldeni IIEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-59076069127727060822012-12-18T11:09:54.638+01:002012-12-18T11:09:54.638+01:00Com bé apuntes, crec que a Castella i, sobretot, a...Com bé apuntes, crec que a Castella i, sobretot, a Galicia hi ha carns que no tenen res a envejar a la carn d'Angus.<br /><br />Respecte el Kobe, crec que si bé el seu gust l'ofereixen altres carns, cap aporta la seva textura mantecosa.<br /><br />Una abraçada,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-24828450197017193982012-12-17T21:14:26.939+01:002012-12-17T21:14:26.939+01:00Eduard bona nit....
Et sembla millor qualitat que...Eduard bona nit....<br /><br />Et sembla millor qualitat que el Black Angus?<br />L´altre dia en un restaurant,on tu i jo ens vam conèixer aprox fa un any i mig,vaig menjar un kilo d'angus al preu de 80 €/kg...estava bo,però no creus que tenim carns de qualitat similar al país?<br /><br />Parlem. Una abraçada.<br />Javier Acevedonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-73095216182723953652012-12-16T20:11:34.579+01:002012-12-16T20:11:34.579+01:00Buenas noches, Javier,
Diría que sobre los 90-100...Buenas noches, Javier,<br /><br />Diría que sobre los 90-100/€ el kilo.<br /><br />Y o mucho me equivoco, o tu paso por Caldeni será todo un éxito.<br /><br />Un saludo,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-52911645919836964492012-12-16T18:14:09.236+01:002012-12-16T18:14:09.236+01:00Hola Eduard
¿Recuerdas a cuánto se tarifa el Kobe...Hola Eduard<br /><br />¿Recuerdas a cuánto se tarifa el Kobe ?<br />¿Wagyu de Kobe,seguro?<br /><br />Deseando pasar por Caldeni.<br /><br />Un saludo.javier acevedonoreply@blogger.com