tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post1444170527715749600..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: En casa de herrero…Eduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-78483355393959820452011-11-28T17:49:28.386+01:002011-11-28T17:49:28.386+01:00Amb patates i amb botifarra negra, amic Joan. I no...Amb patates i amb botifarra negra, amic Joan. I no cal que et disculpis: només faltaria.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-61356334187142121282011-11-28T17:47:46.761+01:002011-11-28T17:47:46.761+01:00Muchas gracias, Carmen.
Respecto los guisantes, c...Muchas gracias, Carmen.<br /><br />Respecto los guisantes, creo que los primeros de la temporada siempre suelen llegar por estas fechas.<br /><br />Y en cuanto al Hispania, no creo que os descubra nada. En cambio, tanto Freu como Cercle d'Amics estoy casi convencido que os resultarán más que gratas sorpresas.<br /><br />Un saludo,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-25356963026726412422011-11-28T17:44:06.513+01:002011-11-28T17:44:06.513+01:00Doncs em "menjo amb patates" el fet de d...Doncs em "menjo amb patates" el fet de dubtar de la frescor dels pèsols!....disculpes!. Imagino que la bonança d'aquesta tardor n'és una mica responsable...sempre se n'apren!.<br />Salut!Joanhttps://www.blogger.com/profile/14882853548169397849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-46143781979133485442011-11-28T17:19:19.772+01:002011-11-28T17:19:19.772+01:00Que apetecible todo. Me han gustado muchas cosas: ...Que apetecible todo. Me han gustado muchas cosas: la cebolla caramelizada con Sauternes, tu versión de las patatas bravas, la composición de, bacalao confitado, arroz con el aroma del pimiento choricero y esa mayonesa...<br />Yo también he comprado guisantes de temporada, quizás este año se encuentran antes.<br />Ahora espero a ver que nos cuentas sobre el Hispania, que lugar, producto puro el de las hermanas...<br /><br />Saludoscarmen rico cotshttp://www.recetascarmenrico.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-70990684311038979222011-11-28T11:22:14.909+01:002011-11-28T11:22:14.909+01:00Moltes gràcies, Joan, però encara que et costi de ...Moltes gràcies, Joan, però encara que et costi de creure, si que ho són, els vaig desenvainar jo mateix. Sempre hi ha una primera florada de pésols quasi un més abans de la temporada "stricto sensu".<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-84384826455722951252011-11-28T11:05:42.092+01:002011-11-28T11:05:42.092+01:00Benvolgut Eduard,
Els pèsols no poden pas ser de t...Benvolgut Eduard,<br />Els pèsols no poden pas ser de temporada.<br />per la resta felicitats.<br />Salut!Joanhttps://www.blogger.com/profile/14882853548169397849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-80402047918493505022011-11-27T22:46:55.457+01:002011-11-27T22:46:55.457+01:00Moltes gràcies, Jordi, i anima't més sovint. É...Moltes gràcies, Jordi, i anima't més sovint. És un plaer dialogar amb tots vosaltres.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-34838086684118200692011-11-27T22:45:23.233+01:002011-11-27T22:45:23.233+01:00Moltes gràcies per les teves paraules, Agustí.
Co...Moltes gràcies per les teves paraules, Agustí.<br /><br />Com bé apuntes, la meva Lleida és una plaça difícil, no obstant, gràcies a cuiners com el Marc (Cal Xirricló), el Gabriel (Antiquari) o el Gonzalo (Ferreruela), les coses, poc a poc, sembla que van canviant.<br /><br />I no et pensis que no sóc un defensor del producte de temporada i de proximitat, però al entrar a la meva verduleria de confiança, veure les cireres i tenir l'aval del meu verduler no em vaig poder resistir.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-29761578073095621572011-11-27T22:17:34.866+01:002011-11-27T22:17:34.866+01:00Sóc un lector habitual que no havia comentat (crec...Sóc un lector habitual que no havia comentat (crec) fins ara: Espectacular.Jordihttp://www.loquesecomeencasa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-42520366296397636952011-11-27T21:19:18.104+01:002011-11-27T21:19:18.104+01:00La veritat es que fa temps que et vull escriure .T...La veritat es que fa temps que et vull escriure .Tens un blog que per mi es referencia ,compartim devoció per els mateixos <br />plats .Arrós...cada dia menjaria .Anxoves,carpaccios,bacallà etc....<br />Si,m´ha convençut el teu criteri .He tingut la feina de llegir-ho tot .També tinc la sort per la meva feina de viatjar per catalunya i es clar ,Lleida era complicat..bons productes peró molts tópics.Gràcies a les teves referencies la cosa ha canviat una mica.<br />Respecte a la cuina que has cuinat tant sols tinc un punt de vista diferent .Crec amb la cuina de productes propers hi si no els trobo els trobaré quan sigui la temporada.Ho dic per les cireres...<br />Seguiré les teves pases gasrtronómiques.<br />Agustí Serradell -Terrassaagusti serradellnoreply@blogger.com