tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post8444164257845778728..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: Abogado de masasEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-82952628876634454902010-09-16T16:26:45.043+02:002010-09-16T16:26:45.043+02:00De nou, Pau, moltes gràcies per les teves paraules...De nou, Pau, moltes gràcies per les teves paraules.<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-3890627470836722962010-09-16T16:07:31.271+02:002010-09-16T16:07:31.271+02:00El "problema" d'aquest apats està, e...El "problema" d'aquest apats està, en que si no hi estas acostumat(enten-me...)costa molt controlar-ho tot...ames si hi bastan emplatat al moment,jo sempre pensu que ho podria fer molt millor...però be....Un troquillo per la truita seria començar-la al foc i acabar-la al forn...(per tanta gent,eh!)però res a dir,trobo que la gent que s'atraveix amb aquest festivals i que no shi "dedica",molt de merit.<br />Endavant!!<br /><br />PauPaunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-87884607906784471362010-09-16T13:54:21.321+02:002010-09-16T13:54:21.321+02:00Hola Pau,
Moltíssimes gràcies per les teves parau...Hola Pau,<br /><br />Moltíssimes gràcies per les teves paraules, són d'allò més gratificants i, particularment, provenint d'una persona del gremi de la restauració. <br /><br />Tan debò arribi un dia a poder criticar-me. Tot i que com a tastet apuntaria que:<br /><br />(i) la sopa de meló no estava prou freda; i<br /><br />(ii) que al roast beef li sobrava 1 minut de forn i un tall més prim li hagués anat millor.<br /><br />Hi ha moltes altres coses criticables -sempre, com bé apuntes, constructivament- no obstant, reservo l'exercici a qui pugui fer-lo amb algo més d''objectivitat.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-80283533751230869942010-09-16T13:18:31.910+02:002010-09-16T13:18:31.910+02:00Doncs la veritat es que si...tem de felicitar,cuin...Doncs la veritat es que si...tem de felicitar,cuinar per tanta gent es molt complicat,i ames si quasi tot es a l'ultim minut!<br />l'unic que s'ha de dir es que,a mi m'hagues agradat ser-hi,simplement,per despres intentar fer-ne una critica com les que tu fas a la gent del meu gremi,sempre constructiva, per sopusat,;P<br />gracies per aquest blog tan genial,al meu entendre<br />salut!<br />PauPaunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-57930782525300592932010-09-13T20:54:36.585+02:002010-09-13T20:54:36.585+02:00Hola Bernie,
No, no sóc tant osat, sols intentava...Hola Bernie,<br /><br />No, no sóc tant osat, sols intentava posar-me en la pell, per un dia, dels que tinc el plaer de criticar -en la millor acepció de la praula- en aquest blog i en el diari el Segre.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-83252233552138202412010-09-13T20:50:04.468+02:002010-09-13T20:50:04.468+02:00Moltes gràcies Francesc,
I sí, va ser una jornada...Moltes gràcies Francesc,<br /><br />I sí, va ser una jornada exigent...però com que no és el meu dia a dia em puc permetre el luxe de preparar plats que em requereixin fins l'últim segon (també és la cuina que millor -dins de les meves limitacions- em surt).<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-21632500167312195372010-09-13T20:31:55.637+02:002010-09-13T20:31:55.637+02:00Vaja, fen la competencia....jajajaVaja, fen la competencia....jajajaBernienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-72604042190569989712010-09-13T07:17:33.222+02:002010-09-13T07:17:33.222+02:00Quina feinada!, són plats que et requereixen fins ...Quina feinada!, són plats que et requereixen fins a l'últim minut. M'alegro que tot sortís bé.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04713462744508049213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-88837913510669328162010-09-10T14:19:32.730+02:002010-09-10T14:19:32.730+02:00Moltes gràcies, però les coses per les que sents p...Moltes gràcies, però les coses per les que sents passió no costen. <br /><br />Va ser una jornada agotadora però sumament gratificant.<br /><br />Una abraçada,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-20208510035683126952010-09-10T14:10:57.567+02:002010-09-10T14:10:57.567+02:00Simplement admirat per la valentia de preparar men...Simplement admirat per la valentia de preparar menjar per tentes persones... I tot té bona pinta!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com