tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post7348497542289006990..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: Blau BCNEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-76733004024520077372015-04-07T19:15:35.566+02:002015-04-07T19:15:35.566+02:00Estancat o "cuesta abajo", Ricard.
I re...Estancat o "cuesta abajo", Ricard.<br /><br />I respecte el Monvínic, no els hi auguro res de bo amb aquest nou rumb.<br /><br />Una abraçada,<br />Eduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-61003728786883618442015-04-07T09:13:45.674+02:002015-04-07T09:13:45.674+02:00Jo també fa com 4 o 5 anys que no vaig i el vaig p...Jo també fa com 4 o 5 anys que no vaig i el vaig publicar a finals de 2009. Quan el vaig publicar m'havia agradat, però en algunes visites posteriors, el vaig trobar estancat i vaig deixar d'anar-hi..<br /><br />Pel que veig a la darrera foto, ara tenen terrassa al Passatge, cosa que abans, només tenien una estreta porta de sortida.<br /><br />Pel que veig va ser una "mala noche" en el sentit de que vas anar a parar a l'opció "n+1".. :). Imagino la ruta i el desànim. També comparteixo la idea que exposes de la cuina de Montvinic actual, on a partir del canvi, només he anat a la zona de vins,mentre que abans era per mi, un lloc top.<br /><br />Una abraçada!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com