tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post6829959371903167468..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: GenialEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-70577174286513313162010-09-10T17:34:19.077+02:002010-09-10T17:34:19.077+02:00Vaig ser-hi tres dies abans: Una coca de recapte a...Vaig ser-hi tres dies abans: Una coca de recapte amb mozzarela que no tenia cap gràcia, un tartare de vedella picat a màquina totalment prescindible i una crema de maracujà am escuma de no se què que va resultar ser una copa amb coulís de maracujà (de la marca Boiron, jo també el faig servir a la cuina per decorar) amb nata. Mel van vendre com una espècie de pannacotta. L'únic que es salvà fou la terrassa. Amb això no n'hia prou. Llàstima que el Cassia fos tancat.Alex Issnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-46617223976650233212010-09-10T13:51:46.824+02:002010-09-10T13:51:46.824+02:00Comparteixo la teva opinió sobre el Hisop, no pas ...Comparteixo la teva opinió sobre el Hisop, no pas sobre el Coure, doncs crec que podria ser tot un èxit.<br /><br />Sens dubte, restaurants com el Topik o l'Embat també tindrien el seu, i ampli, espai.<br /><br />Respecte el D-Vinis, crec que te coses meritòries (el pop, els cigrons amb llamàntol o el coulant), però moltes d'altres més que prescindibles (steak tàrtar, amanides, postres massa dolços...)<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-6153829585646525402010-09-10T13:30:23.153+02:002010-09-10T13:30:23.153+02:00Encara que a Lleida algo massa modern no funciona,...Encara que a Lleida algo massa modern no funciona, algo tipus Coure, Hisop,...., l´exemple més clar és el Cassia, dos dels cinc cops que he anat estava vuit, locals com la taverna del clínic, topik,...a Lleida arrasarien.<br />Un dels altres que no soport´ho i que treballa molt és d-vinis, estem en el mateix exemple, no hi ha gaire oferta.<br /><br />saludosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-41720309846820203692010-09-10T12:28:21.862+02:002010-09-10T12:28:21.862+02:00Crec, com tu, que aquest local a Barcelona no ho t...Crec, com tu, que aquest local a Barcelona no ho tindria gens fàcil, doncs, provablement, "les comparacions serien odioses" i, en canvi, un restaurant que a Lleida no acaba d'aixecar el vol com el Cassia, de ben segur que hi triunfaria. <br /><br />No obstant, en aquesta vida, el context i el valor relatiu -desafortunadament- ho són quasi tot i així, des de el Genial s'han guanyat el favor del "seu" públic que, evidentment, no som ni tu ni jo.<br /><br />Una abraçada,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-64258076506431727572010-09-09T23:41:25.052+02:002010-09-09T23:41:25.052+02:00Hola Eduard:
he estat tres cops en aquest restaura...Hola Eduard:<br />he estat tres cops en aquest restaurant amb temps de permitg, sempre m´he emportat un mal sabor de boca.El local em sembla recargat, l´il.luminació massa fosca, més de bar de copes, les taules incómodes, inclús et donen atules que estan al mitg mateix per tal d´aprofitar l´espai al màxim cosa que em sembla injust si es té en compte que el preu en el meu cas per persona és de 40€.<br />La cuina deixa molt que desitjar, en l´últim cas vaig menjar el carpaccio de manetes que surt en el teu article, el típic carpacio que et ve prefabricat en forma de rulo, no te cap secret, la ventresca tenía varios díes de nevera, un greu sabor a oxidada, s´ha de tindre en compte que és un peix molt delicat, el wok de chipirons amb coco normal.El tema postres millor no comentar-lo, molt trist.<br />Els ervei molt despistat per no dir perdut.<br />Resumint, aquest local a Barcelona es moriria de fàstic pero com que està a Lleida encara té aceptació, és un quiero y no puedo, més que cuina creativa sembla cuina mal creada.<br />També pequen el nou restaurant d´aquest patró, el Bonno, sincerament quan vui menjar bé a Lleida vaig al Zeke o Kimo, al menys sé que menjo bo, bé de preu i amb una bona carta de vins molt económics.<br />salut¡¡¡¡¡¡Anonymousnoreply@blogger.com