tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post5704877331437408639..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: GelonchEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-84863541837191278032011-11-24T23:50:55.065+01:002011-11-24T23:50:55.065+01:00Buenas noches, Marisela,
Sin duda, y a pesar, o g...Buenas noches, Marisela,<br /><br />Sin duda, y a pesar, o gracias, no lo sé, a las pocas expectativas que tenía al respecto, el restaurante Gelonch fue todo un descubrimiento, aunque, del trío que apuntas, yo me quedaría con el Embat.<br /><br />Por desgracia, este año Barcelona se ha quedado huérfana de nuevas estrellas, no obstante, hay mucho y bueno sobre lo que escribir.<br /><br />Un saludo,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-53212753985365848262011-11-24T23:32:41.059+01:002011-11-24T23:32:41.059+01:00Hola Eduard,
Me alegro que te haya gustado el r...Hola Eduard,<br /><br /> Me alegro que te haya gustado el restaurante, porque es uno de mis preferidos. Hace varios años que lo visito con cierta asiduidad y siempre a las personas que se lo he recomendado les ha gustado.<br /><br /> Yo soy vecina de este lado del Eixample y la verdad que lo oferta gastronómica es escasa. Así que cuando quiero comer o cenar cerca de casa prefiero ir al Gelonch, al Manairó o al Embat.<br /><br /> La semana pasada estuve buscando alguna crítica tuya acerca del Mas Pau y no conseguí ninguna. Estuvimos el pasado fin de semana y fue una decepción total el menú degustación de otoño y el servicio, es una pena porque el hotel y la masía son muy bonitos.<br /><br /> Espero con ansias tu críticas de los nuevos restaurantes estrellados de la ciudad.Mariselanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-52826369654103308732011-11-21T10:34:51.133+01:002011-11-21T10:34:51.133+01:00Bon dia, Ricard,
Com bé apuntes, la cuina del Rob...Bon dia, Ricard,<br /><br />Com bé apuntes, la cuina del Rober Gelonch és, en ocasions, un xic barroca, no obstant, tant les postres servides com l'estofat de llengua de vaca em fan creure en el seu talent.<br /><br />I no et disculpis, és un plaer llegir-te.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-68528973237194458282011-11-20T20:14:46.427+01:002011-11-20T20:14:46.427+01:00Avui si que discrepo... :). Vam anar ara fa uns 18...Avui si que discrepo... :). Vam anar ara fa uns 18 mesos i vaig sortir molt desconent. I va ser el primer lloc que vaig publicar repartint estopa (cosa poc freqüent en el meu blog).<br /><br />He mirat que vaig publicar que ja no recordava els detalls... Faig resum:<br /><br />Al mirar la carta, la primera sensació es que faltava algun full. En realitat hi havia dos fulls... un contenia un menú degustació de 10 plats crec i l’altre full els mateixos plats, però posats de manera individual. Es a dir menú "SI o SI".<br /><br />Com que el menú contenia 3 productes que no agradaven a qui m’acompanyava (ostra, ou poché i peu de porc com farcit) varem optar per demanar plats de la carta... Però clar... només havien 2 segons... un entrecot Nebraska i un turbó espatllat (perdó volia dir acabat) amb coure...:-). <br /><br />Total que jo amb el Nebraska (no és la meva carn preferida) i l’altre amb el peix amb trossets de coure. Els primers?... tampoc hi havia massa a triar.. Jo vaig optar per una margallons, que no sé explicar massa com estaven cuinats, amb salsa abundant, mentre que l’altre va agafar fruites a la planxa, també amb salses. <br /><br />Vaig sortir pensant que el principal mèrit consistia en apilar components al criteri del chef, on acabes no sabent que menges... I això no m’apeteixen gens. <br /><br />La resta un era una ostra... l’altre un assortiment de formatges... també un ou poché... unes carxofes farcides de peu de porc... Vull dir que poca variació permetia. <br /><br />I vaig pensar ... aquest tanca aviat... i veig que segueix obert.... <br /><br />Salut i perdona pel rollo.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com