tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post5545843580370998880..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: Casa Paloma (la otra)Eduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-12506566150302878652011-01-04T19:36:52.310+01:002011-01-04T19:36:52.310+01:00Un auténtico placer, Enrique.Un auténtico placer, Enrique.Eduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-23390693821194567662011-01-04T19:08:24.529+01:002011-01-04T19:08:24.529+01:00Desde Casa Paloma,
Gracias con mayúsculas a ti y...Desde Casa Paloma, <br /><br />Gracias con mayúsculas a ti y a todos los que, por vuestros comentarios, por vuestras apreciaciones, por vuestros matices, por vuestras correcciones y por no estar siempre de acuerdo...nos ayudáis a mejorar cada día!!<br /><br />Gracias de verdad!!enriquehttps://www.blogger.com/profile/04767104495607182021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-84709426759140136852011-01-03T13:45:48.518+01:002011-01-03T13:45:48.518+01:00T'accepto la puntualització, Ricard.
I ara et...T'accepto la puntualització, Ricard.<br /><br />I ara et tocará a tu no deixar passar el foie en la teva pròxima visita a Casa Paloma -sembla que en tingui accions del seu foie-.<br /><br />Salutacions i molt bon any!<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-25926825878871657182011-01-03T13:25:03.689+01:002011-01-03T13:25:03.689+01:00Més que contraindicat pels que no els agraden els ...Més que contraindicat pels que no els agraden els restaurants de moda, seria contraindicat, pels que no els agrada la parafernàlia que envolta en ocasions els restaurants de moda... A mi m'agrada Casa Paloma, com ja tinc publicat... En algun moment l'ambient em pot arribar a carregar (taules nombroses que papallonegen molt i que mengen poc), però la qualitat del restaurant fa que això quedi minimitzat i reduït a pura anècdota per riure... Ja he estat un parell de vegades i penso tornar aviat...Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-1750703209175799642011-01-03T13:00:30.317+01:002011-01-03T13:00:30.317+01:00Advierto, con una agradable satisfacción, que no s...Advierto, con una agradable satisfacción, que no soy el único que se está dejando seducir por "la otra" Casa Paloma.<br /><br />Amigo Anónimo, ahora ya solo te falta sucumbir al foie mi-cuit.<br /><br />Un saludo,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-69015658543974225702011-01-03T12:52:02.281+01:002011-01-03T12:52:02.281+01:00El arroz fue una muy grata sorpresa, no me lo espe...El arroz fue una muy grata sorpresa, no me lo esperaba, es más, no las tenía todas conmigo al alejarme de las propuestas de carne, y, sin embargo, es de los mejores que he probado.Anonymousnoreply@blogger.com