tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post2258675019358413352..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: Una de chuletonesEduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-50757128851882198372011-02-10T03:17:01.898+01:002011-02-10T03:17:01.898+01:00En prenc nota, Sergi.
Ja t'explicaré.
Saluta...En prenc nota, Sergi.<br /><br />Ja t'explicaré.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-31373123808824792932011-02-09T22:09:42.792+01:002011-02-09T22:09:42.792+01:00Conec Era Bruisha ja que soc un gran amant de les ...Conec Era Bruisha ja que soc un gran amant de les carns i per sort les dues vegades que hi he anat me les van servir perfectes, molt poc fetes però amb la temperatura correcte, imagino qeu se li deuria passar, és una llàstima que un bon producte no surti perfecte a taula<br />Hi ha un lloc a Bcn que es diu Larruskain on es menja per a mi el millor xuleton de Bcn, si hi vas ja m´ho diràsSERGIhttps://www.blogger.com/profile/05494301563776910098noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-28004456608204009922011-02-09T15:16:57.307+01:002011-02-09T15:16:57.307+01:00Escapat'hi, Ricard, tan Eth Restillé com la Va...Escapat'hi, Ricard, tan Eth Restillé com la Vall d'Aran mereixen les tres horetes de cotxe.<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-81703482696826394752011-02-09T14:58:26.075+01:002011-02-09T14:58:26.075+01:00Ja pots imaginar que estic a punt de mossegar la p...Ja pots imaginar que estic a punt de mossegar la pantalla... Jo com home "veterà", amb un budell sempre buit i amb gustos força clàssics, aquest és el "meu menú ideal"... Si en lloc d'estar lluny, estés per BCN, la propera setmana ja el veies al meu bloc... :). Salut!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com