tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post2252453957530471878..comments2023-07-05T11:57:05.974+02:00Comments on Brillat-Savarin: Alkimia y Dopo (Quáter)Eduard Roshttp://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-29119727066897796412010-12-21T17:19:38.212+01:002010-12-21T17:19:38.212+01:00Estimat Anònim,
Tens tota la raó, doncs encara qu...Estimat Anònim,<br /><br />Tens tota la raó, doncs encara que jo l’hagi assimilat a sopars “canalles”, sens dubte, el marc que ofereix el Dopo, gràcies a la decoració, la distància entre taules, etc. també pot ser l’idoni per a un sopar de parella.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-67447110056424786492010-12-21T17:11:03.477+01:002010-12-21T17:11:03.477+01:00Fantàstica aposta la del Dopo, un decorat perfecte...Fantàstica aposta la del Dopo, un decorat perfecte tan per sopar amb parella com amb amics (sobretot per sorprendre als que no el coneguin). D'ambient preferentment nocturn, molt adient per fer una sobrataula amb una bona copa a la ma.<br />I extraordinària també la proposta gastronòmica que ofereix.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-90587723021128717262010-12-21T10:04:27.344+01:002010-12-21T10:04:27.344+01:00Obre de dilluns a divendres i, si m'ho permets...Obre de dilluns a divendres i, si m'ho permets, el millor dia per ananr-hi és el dilluns a la nit. I si pateixes per la frescura de la gamba, quan cap als vols de les 9:30 vegis entrar un senyor amb una petita capsa blanca, ho veuràs clar i qualsevol rastre de subte s'esvairà.<br /><br />Salutacions,<br /><br />eduardEduard Roshttps://www.blogger.com/profile/02203598922661602023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6776253974619728873.post-42591767420163466702010-12-20T20:05:42.024+01:002010-12-20T20:05:42.024+01:00M'has convençut amb el Alkimia... Jo no soc ma...M'has convençut amb el Alkimia... Jo no soc massa fan d'aquest tipus de cuina (soc més de Caldeni per entendre'ns) però m'has convençut... Si està obert i trobo reserva, em servirà per un sopar important per mi... Acomiadar al meu fill que marxa 6 mesos a Oslo, per tema Erasmus.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com